Pidulikkus igas sõõmus ehk Sint Amatus - Oostvleteren 12

Tootja: De Struise Brouwers
Stiil: Abt/Quadrupel
Kangus: 10.5%
Vaata lähemalt: Untappd / Ratebeer

Oh sa sindrinahk. Kas sa oled kunagi näinud rosinavihma? Kas sa oled kunagi kogenud põlenud tammevaadi puudutust oma oimukohal? Kas sa oled kunagi tundnud hulkur-kängurut oma pankreas viimsepäeva oratooriumit mängimas?

Tumepronksjas õllekakand, mille pead niidab vinge tuuleiil ning millest jääb kolekaunis sillerdav pruunjas ökojärvekene, millest hingub tõeline kuninglikkus.

Ninna tõuseb nunnakloostri higine odöör peale kahetunnist palvevalamist Jeesuse varvastel. Sajakuukümnehelbe puder koos rosinate ja ilastama paneva kanarbikuneste ning värskelt mudrustatud murakamoosiga. Linnaseline hübriidsõda sinu tajusfääridele. Mõrkjas-magus-happeline õllepüks.

Koheva lakaga lõvi, kes ootab hetke su maitsemeelte läbinärimiseks. Burboonisus kasvab lonksuhaaval domineerivaks. Marjasus säilib. Suhu jääb rosinaliköör ja vanilijekohupiim. Kummarda kaksteist korda lääne suunas ja ava oma maitsemeeled. Nii tammine, nii tammine. Ohkad ja võtad peotäie pähkleid. Karamelline šokolaaditorm.

Vinnutatud veiseliha koos värske rucola ja mozzarellaga.

Pidulikkus igas sõõmus.

Eelnevad postitused:

comments powered by Disqus