Karikakraid emba ja rõõmusta oma olemuse heaks ehk Barrel Project #05/2016

Tootja: Brouwerij Kees
Stiil: Imperial Stout
Kangus: 10.0%
Vaata lähemalt: Untappd / Ratebeer

Tulvavete aegu, kui hommikusöögid olid rammusamad ja mehed jässakamad ning tugevama südame kui ka halastamatuma silmapilguga - nii, et neitsid nutsi. Ajal, kui mäed olid suuremad ja valusamad, itkusid nende jalameid rünnata üritanud meeste elulugusid ja närisid tuuli karme. Kõik oli siis lihtsam. Vahest isegi liiga lihtne.

Väinamere lainetes loksub midagi väga tumedat ja mõrkjat. Vahest isegi midagi liiga teravat ja tormikat. Mesine ja nõiutud alkoholilohe, mille soomused on mattunud raskete tammelaastude ning röstise ükskõiksuse alla. Palju suitsusust. Humalasulased on nii lõhnas kui maitses üsnagi alandlikult ennast ära peitnud.

Ränkröstine mesimagus amööbivalgune mustjas ollus, mis põletab läbi keha ja meele kakaošokolaadise rammuga. Tobedalt palju mustsõstraid ja arooniaid. Topeltvitamiini ja -pohmakapomm. Kerge tsitrus ja moosilaktoosine vaikelu. Põrgulik alkoholine hingus, mis hellitab maitsemeeli veel pikka aega peale seda, kui klaasist lahkub kurjakuulutav vedelik. Elu ei peagi sinu vasti alati liiga kerge olema.

Palun mulle üks arbuusikook rosinate ja vaniljega.

Eelnevad postitused:

comments powered by Disqus