Ka naerukajakad kurvastavad ehk Pannepot Grand Reserva 2011

Tootja: De Struise Brouwers
Stiil: Belgian Strong Ale
Kangus: 10.0%
Vaata lähemalt: Untappd / Ratebeer

Pannepotita ei saa ega jää ehk jätkuks eelmisele.

Vallatlev pruunisilme moorapea, kelle blondid lokid lehvivad kargetes ja külmalt higistes sügistuultes. Sünkjaskoletu kui habras olelusvõitlus põhjamaises pimeelus ja nukruses. Nii külm on tunne. Sõber ära muretse, kohe hakkab soojem.

Brändine ploomipüree-rosina-vanilje-karamellisupp koos pooltooreste punasõstarde, kaetud õhuliselt jahvatatud muskaatpähkli puruga, ja kõrvale kõrbenud rukkileivakäär, kuhu on hoolega peale määritud pähklisegust šokolaadivõiet. Lõhn on sandistav ja äärmiselt ohtlik - hoidke oma meeli! Nüüd pista suhu üks iirisekomm ja ole mureta. Homne on parem päev.

Kamatahvline elutahe ja vedel šokolaadikook pähklite ning karusmarjadega. Jõhkeröstine ja albilt alkoholine järelmaitse. Rosinad ja datlid. Väga tugeva kehaga ale, mis annab isegi quadrupeli mõõdu välja. Vaniljene. Karamelline. Šokolaadine. Härrad kergitavad kaabut ja võtavad veel ühe lonksu ning löövad jalad kokku.

Taaskord on täna teemaks maiasmokkade eri ehk avakaadokreem koos vaniljekohupiimaga. Peotäis pohli ka!

Eelnevad postitused:

comments powered by Disqus