Sissekanne number üks

Õllesõbrana, esiti hea ja kvaliteetse käsitööõlu nautlejana, olen seigelnud tolles maailmas juba ligi 5 aastat. On olnud mõõnasid kui tõuse, kuid ometigi teelt pole ma eksinud. Kes teab mind maniakaalse hapusõbrana, kes humalahulluna, ja kes vaadihoidiste hedonistina. Kõik võib olla tõsi.

Siiani olen tähelepanekuid iseenda jaoks kirja pannud kui kasutanud ütlemata head rakendust nimega Untappd, mis on omajagu silmi avanud õllemaailma osas kui ka väga kasulikke ja huvitavaid tutvuseid toonud. Ratebeeri kasutaja ma erinevatel põhjustel ei ole, kuigi pean tõdema, et nagu kõik teised õllesõbrad, siis piilun sinna tihti lisainfo saamiseks.

Mõte, et oma nägemusi ja tõlgendusi võiks muule maailma jagada laiemalt, on mu peas üsna pikka aega keerelnud. Algne visioon oli kogu oma õllepäevik blogi või millegi säärase kujul vormistada. See tähendas loomulikult veidikene keerukamat tehnilist lahendust kui üks keskmine sisu või blogisüsteem toetaks. Ja uue Untappdi või Ratebeeri ehitamine eraldi eesmärk ei olnud.

Lõppeks jõudsin endaga sellisele kokkuleppele, et valisin mõneti tagasihoidlikuma tehnilise teostuse ja ilmselt kogu päevikuvormi siia üle too ning sisulise ampluaa kui sellise jätan lahtiseks. Üks nautleja päevaraamat ta olema saab - õlled mis mind kõigutavad, söögid mis kõigutavate õlledega sümbioosi moodustavad ja miks mitte ka mõned olulisemad sündmused. Mõneti haiku vormis õllevoog jääb siiski siia.

Blogi nime osas (kmh, mitte just väga originaalne!) on lugu selline, et kuna domeen brew.ee oli lihtsalt saadaval, siis üks asi viis teiseni.

Eelnevad postitused:

comments powered by Disqus